Lukk

AVTALEVILKÅR FOR KJØP AV PRODUKTER FRA IVAR IKS

1. Om avtalevilkårene

Avtalevilkårene under gjelder for forbrukere som kjøper produkter fra IVAR IKS via:

Ved kjøp av produkter via disse nettløsningen har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser oppgitt i dette dokumentet. Tjenesten leveres av Schibsted Norge, org. nr. 996 334 767 på vegne av IVAR IKS, org nr 871 035 032.

2. Vilkår

Levering

Dersom du bestiller før kl 21.00 så skal pakken etter planen leveres allerede neste morgen mandag til lørdag. Dersom du bestiller etter kl 21.00 så vil pakken leveres en virkedag senere. Pass på at du oppgir riktige navn og leveringsadresse. Navn på dør og postkasse alltid er til hjelp ettersom våre distributører leverer når du ligger og sover. Du vil bli varslet med sms om at pakken er levert. Disse SMS’ene sendes kl 07:00 hverdager, 08:00 lørdager og 09:00 søndager. Avsender er ikke erstatningspliktig på grunn av forsinkelser.

Pakken distribueres av helthjem ved hjelp av avisbudet i ditt område, og vil leveres der du normalt ville mottatt en avis, enten i postkassen din, på dørmatten eller felles utleveringskasse. Dersom det oppgis feil leveringsadresse, vil du miste leveransen og likevel bli belastet for fullt beløp. Risikoen for det som er levert overtas av deg så snart våre distributører har levert det bestilte slik som avtalt ovenfor.

Betaling

Vi har kun gebyrfri kortbetaling. Både debit- og kredittkort kan benyttes. Alle kortopplysningene SSL-krypteres, noe som betyr at sikkerheten er god. Dessuten er det kun vår betalingsløsning Stripe som har tilgang til kortinformasjonen din.

Personopplysninger

Schibsted Norge og IVAR IKS behandler personopplysninger i forbindelse med dette kjøpet i henhold til norsk personvernlovgivning. IVAR IKS er behandlingsansvarlige for all innsamling og bruk av dine personopplysninger etter denne avtalen. Ved å akseptere disse vilkårene samtykker du til at dine personopplysninger kan behandles som nærmere beskrevet i vår personvernerklæring.

Angrerett

Dersom produktet du kjøper er omfattet av angrerett vil du motta angrerettskjema i forbindelse med bestillingen. Du har i så fall rett til å gå fra avtalen ved å gi Schibsted Norge melding om dette innen 14 dager etter at angrerettskjemaet er mottatt.

Klager

Klager angående levering eller eventuelle skader må rapporteres til epost kundesupport@helthjem.no snarest mulig, og senest samme uke som leveringen har funnet sted.